Iratmegsemmisítés

A vállalatunk egyik legújabb hulladékfeldolgozási projektjének köszönhetően a GEOSOL Kft. alkalmassá vált a halmajugrai telephelyen nagy mennyiségű irat megsemmisítésére. Ez az új beruházás lehetőséget biztosít, különböző gazdasági társaságok és közigazgatási intézmények számára, hogy a törvényileg meghatározott iratmegőrzési kötelezettség lejártát követően vagy egyéb felmerülő igény esetén a hivatalos iratok megsemmisítésével cégünket bízzák meg.

Bizalmas anyagok rossz kezekben: rémálom és veszélyhelyzet, vállalatnak és ügyfélnek egyaránt. Adatai védelmét mindenkor garantáljuk.

A megsemmisítésre szánt papíralapú iratokat telephelyünkre történő szállítás után az MVM Mátra Energia Zrt Ipari Parkjában található telephelyünkön (Halmajugra Hrsz 07/130) mérlegelést követően szállítólevél kíséretében, kamerával és beléptetőrendszerrel biztosított hulladékkezelő létesítményünkbe átvesszük.

A zártláncú iratmegsemmisítés során teljeskörű felelősséget vállalunk az iratok tartalmának védelmére.

Partnereinknek vagy az általuk meghatalmazott személyeknek (maximum 1 fő) biztosítjuk, hogy igény esetén személyesen is megbizonyosodjanak, a telephelyünkön alkalmazott biztonsági normarendszerek betartásáról és a zártláncú iratmegsemmisítésről.

Az iratmegsemmisítés során a dokumentumokat olyan apró darabokra vágjuk, majd a darálást követően más tüzelési alapanyagokkal vegyítjük, amely kizárttá teszi, hogy az iratokat a fennmaradó darabokból újra össze lehessen rakni.

A megsemmisítési eljárást követően a ledarált papírral együtt összekevert – előkészített tüzelőanyag elégetésre kerül az MVM Mátra Energia Zrt. tulajdonában lévő visontai erőműben, amelyről iratmegsemmisítési jegyzőkönyvet állítunk ki.

Ezzel garantáljuk a papíralapú adathordozók teljes, helyreállíthatatlan iratmegsemmisítését.

Ne kockáztasson, bízza szakértőkre az iratmegsemmisítést! A vállalati iratmegsemmisítésre vonatkozó árak egyedileg kalkulált díjak.

Keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken:
Szövetes Zoltán tel: +36/20-263-0663 ; e-mail: szovetes.zoltan@geosol.hu
Dudás Béla tel: +36/30-181-6190 ; e-mail: dudas.bela@geosol.hu
Központi elérhetőség: tel : +36/1-238-01-69 ; e-mail info@geosol.hu,

és minden további felmerülő kérdésére válaszolunk!

Iratmegsemmisítési kötelezettség:

Az uniós adatvédelmi törvény, a GDPR kötelezővé teszi minden olyan dokumentum szakszerű iratmegsemmisítését, amely bizalmas adatokat tartalmaz és a cég működéséhez már nem szükséges.

Ha egy dokumentum megőrzési ideje lejárt, attól hivatalosan is meg kell szabadulni. Ennek célja, hogy a fontos iratok ne kerülhessenek arra nem jogosult személyek kezébe.

Az iratmegsemmisítés szabályai:

Az iratmegsemmisítés szabályai szerint az érzékeny tartalmú iratokat, mint a szerződések, számlák, ügyféldokumentációk, parányi darabokra kell aprítani.
A biztonság így garantált, ilyen kis részekre vágott dokumentumokat újra összerakni ugyanis gyakorlatilag képtelenség.

A felesleges dokumentumokat zárt láncú folyamat során kell megsemmisíteni, majd a munka lezártát hivatalos igazolással kell dokumentálni.

Iratmegsemmisítés cégek részére:

Digitalizáció ide vagy oda, rengeteg tevékenységi körnél megspórolhatatlan, hogy nagyobb mennyiségű papírhulladék keletkezzen. Ha ennek tárolására nem fordítunk kellő figyelmet és erőforrást, akkor adatbiztonsági, jogi kihágást követünk el, valamint visszaélésekre is lehetőséget adunk. Mi gyorsan és gördülékenyen végezzük el a megsemmisítést mennyiségi korlát nélkül.

A zártláncú iratmegsemmisítés minden fázisában védjük az érzékeny adatokat egészen az iratmegsemmisítésig, garantálva, hogy azok nem jutnak illetéktelenek kezébe.

Iratmegsemmisítés és az iratkezelés jogi követelményei:

A felesleges papírok elhanyagolásával cége jogsértést követ el! A GDPR előírásainak betartását a hatóságok egyre gyakrabban ellenőrzik: ha egy ilyen vizit során régóta elfeledett számlákat, szerződéseket találnak, komoly büntetés várhat cégére.

Járjon el jogszerűen és biztonságosan, kérjen Tőlünk ajánlatot az iratmegsemmisítésre!